Almàssera condiciona una parcel·la municipal com a aparcament públic

Dijous, 29 Juliol 2021 16:32 Escrit per  Publicat en Almàssera-VAL Vist 160 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament d'Almàssera ha finalitzat les obres de condicionament provisional de la parcel·la EQ-TD, situada entre els carrers Impressor Marí Montañana, València C.F. i Vicente Fuster, com a aparcament públic. D'aquesta manera, es posen a la disposició de les veïnes i veïns un total de 68 places, quatre de les quals són per a persones amb discapacitat.

 

Les obres d'aquesta àrea d'aparcament s'han dut a terme durant dos mesos per l'empresa Duratia Infraestructura S.A. i tenen un cost de 45.000€, sent les accions realitzades en ella l'adequació dels diferents accessos perimetrals, el pavimentat interior i la senyalització dels aparcaments, així com la creació de dues franges laterals per a zona verda que integren la parcel·la amb l'entorn.

 

La zona d'aparcament, que ja es troba oberta al públic, està situada entre la zona residencial del Ventorrillo i la zona esportiva d'Almàssera. Aquesta situació estratègica permetrà als veïns de la zona residencial aparcar els seus vehicles amb total facilitat i oferirà als usuaris de la zona esportiva un lloc pròxim per a poder estacionar, sobretot quan realitzen les competicions dels caps de setmana.

 

Ramón Puchades, Alcalde d'Almàssera i responsable d'Urbanisme, considera que “ha sigut tot un encert adequar la parcel·la EQ-TD a una zona d'aparcament públic perquè d'aquesta manera s'aprofita un espai actualment sense ús, ampliant les zones d'aparcament del municipi, facilitant l'accés a les instal·lacions esportives municipals i aprofitant la intervenció per a millorar la qualitat urbana amb franges destinades a zona verda”.

 

Aquesta actuació s'ha realitzat gràcies al romanent de tresoreria de l'any 2019, amb el qual es van aprovar en 2020 una sèrie de projectes i obres destinades a millorar la qualitat urbana, l'accessibilitat i l'espai públic del municipi.

 

Informa Nou Horta. Almàssera

Modificat el Dijous, 29 Juliol 2021 16:34