Almàssera pinta bancs amb els colors de la bandera LGTBI

Dimarts, 21 Juny 2022 09:54 Escrit per  Publicat en Almàssera-VAL Vist 130 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Amb motiu de la commemoració del dia Internacional de l'Orgull LGTBI 2022 que se celebra el 28 de juny, la regidoria d'Igualtat i Diversitat de l'Ajuntament d'Almàssera ha posat en marxa la campanya “Colors per la Diversitat” en la qual s'han pintat un total d'11 bancs situats en diferents places i jardins del municipi amb els colors de la bandera LGTBI.

 

Per a això, des del consistori s'ha demanat col·laboració ciutadana perquè siguen els mateixos veïns i veïnes d'Almàssera els que facen aquesta tasca que s'ha dut a terme els tres primers dissabtes del mes de juny.

 

Una altra de les accions que ha realitzat l'Ajuntament d'Almàssera per a commemorar aquest dia ha sigut l'encàrrec a l'artista Noé Peiró de pintar un mural en la paret exterior de la Biblioteca Municipal.

 

L'obra d'art, pintada amb esprai sintètic, porta el lema “Viu, sent i estima lliure” i combina els colors de la bandera LGTBI juntament amb els tons de la bandera trans (rosa, blanc i blau) i la incorporació del negre i el color café a la bandera tradicional.

 

Susi Pérez, regidor d'igualtat i Diversitat de l'Ajuntament d'Almàssera comenta que la campanya “Colors per la Diversitat” pretén donar visibilitat al col·lectiu LGTBI com no podia ser d'una altra manera i el fet de demanar col·laboració als veïns i veïnes d'Almàssera és perquè s'impliquen en la iniciativa i l'acció, a part de ser institucional siga també ciutadana”.

 

Per la seua part, Ramón Puchades, alcalde d'Almàssera ressalta el caràcter perpetu d'aquesta iniciativa, ja que “pintant els bancs de places i jardins d'Almàssera i el mural de la façana de la biblioteca amb els colors de la bandera LGTBI estem donant visibilitat al col·lectiu tots els dies de l'any i com la combinació de colors és tan cridanera i agradable a la vista, cada vegada que passem pel seu costat o ens asseguem en ells recordarem que vivim en un món divers i plural al qual cal respectar”.

 

Informa Nou Horta. Almàssera

Modificat el Dimarts, 21 Juny 2022 09:55