Almàssera instarà a la Generalitat a elaborar un pla d'ajuda a l'agricultura a proposta de CS

Dijous, 02 Febrer 2023 12:13 Escrit per  Publicat en Almàssera-VAL Vist 80 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Pastor: “Volem que es compense la pujada dels costos de producció i s'augmente la competitivitat del sector en el mercat nacional i internacional”


Almàssera instarà a la Generalitat a elaborar un pla d'ajuda a l'agricultura a proposta de Ciutadans (CS). El portaveu de la formació liberal, Jesús Pastor, ha destacat la unanimitat aconseguida en aquesta iniciativa perquè “és important que anem a una per a salvar el camp valencià”.


Per això, ha explicat, “la moció també detalla que el pla haurà de comptar amb la col·laboració de tots els agents del sector implicats”. “És necessari comptar amb els agricultors, que són els que estan patint la degradació del camp, per a poder ajudar-los”, ha advertit.


A més, el regidor de CS ha lamentat que “a part de la pujada de preus, de les traves als fertilitzants, de la competència de tercers països als quals no se'ls exigeix tant, la llei de la cadena alimentària no està servint per a res”. Per això, ha defensat Pastor, “o actuem ja, o el camp es mor ja que cada vegada hi ha menys relleu generacional”.


En aquest sentit, ha esgrimit, “urgeix un pla que compense la pujada dels costos de producció i augmente la competitivitat de l'agricultura valenciana en el mercat nacional i internacional”.

Modificat el Dijous, 02 Febrer 2023 12:14