Firal-23 tanca les seues portes amb una gran participació i un augment de vendes

Dimarts, 02 Mai 2023 15:52 Escrit per  Publicat en Almàssera-VAL Vist 117 vegades

Dos dies d’abril en què la fira ha atret a 2.500 persones de tota la comarca i de València ciutat.

Almàssera ha acollit la fira del comerç FirAl-2023, un esdeveniment que compagina l’activitat comercial amb una amplia programació cultural.

FirAL és un esdeveniment organitzat per la regidoria de Promoció Econòmica Sostenible de l’Ajuntament d’Almàssera i l’Associació de Comerciants i Empresaris del municipi, però en la qual col·laboren altres entitats socials i culturals d’Almàssera, entre les quals destaquen l’associació de veïnes i veïns Carraixet o Càritas Almàssera. En les primeres hores la van visitar les diputades Nathalie Torres i Gràciela Ferrer, el president de FaceNord Gonzalo Alcacer, la presidenta d’ACEA Ariadna Algaba i la tècnica de Pactem Nord Sonia Casaus. Totes van acompanyar al veïnat d’Almàssera i a una representació de la Corporació Municipal encapçalada per Ramón Puchades, alcalde, i Joan-Carles Jover, regidor.

Amb un nivell de participació una mica superior a la de l’edició de l’any passat, el nombre de visitants ha sigut espectacular i això s’ha notat en l’augment de vendes que els negocis presents han traslladat a l’organització. En total han hagut quinze expositors i dotze negocis més que han presentat els seus productes o serveis.

Entre la programació cultural i esportiva s’ha comptat amb demostracions de boxa, de taekwondo, de dansa, de tango, de sevillanes, de pilates, tallers de manualitats, de globus, de disseny i de jocs infantils i actuacions musicals com la d’ACME Rock, Alba Asensi, El Garrofó i Batukada d’Almàssera.

ACEA fa un balanç molt positiu de la fira, Joan-Carles Jover, regidor de Promoció Econòmica Sostenible agraeix “l’esforç i el treball de totes les persones que han fet possible el desenvolupament de FirAL-23” i Ramón Puchades, alcalde d’Almàssera està molt satisfet amb “la participació dels veïns i veïnes del municipi que van omplir la plaça Major i van acudir a la crida dels comerciants”.