L'Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell realitza un nou repartiment de mascaretes

Dimecres, 09 Desembre 2020 17:37 Escrit per  Publicat en Bonrepòs i Mirambell - VAL Vist 361 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell realitzarà un nou repartiment de mascaretes a la població. Concretament, està previst el repartiment de 40.000 màscares d'un sol ús que han estat adquirides a una empresa valenciana.

 

Aquest segon repartiment es realitzarà en packs de 10 unitats per a la població adulta a partir dels 15 anys, mentre que als xiquets i xiquetes del municipi es realitzarà per franges d'edat de 6-9, 10-12 i 12-14 anys. La distribució serà duta a terme per part de la brigada municipal, que estarà coordinada per l'alcaldessa i regidora de sanitat Raquel Ramiro.

 

A aquest repartiment de mascaretes cal sumar les lliurades recentment a l'Associació de Comerciants i Empresaris de Bonrepòs i Mirambell i les que es van repartir a finals de novembre per a commemorar el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones.

 

A més, aquesta iniciativa se suma a les ajudes a l'hostaleria impulsades per part de l'Ajuntament aquesta setmana. "Continuem treballant al servei de Bonrepòs i Mirambell, per a aportar la millor resolució a la crisi econòmica i sanitària, des de la municipalitat", ha destacat Ramiro.

 

Informa Nou Horta. Bonrepòs i Mirambell