Bonrepòs i Mirambell destinarà 90.000 euros del superàvit de 2020 a projectes de millora del municipi

Dijous, 01 Juliol 2021 18:50 Escrit per  Publicat en Bonrepòs i Mirambell - VAL Vist 449 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell ha acordat destinar 90.000 euros del superàvit resultant de la liquidació de 2020 a la inversió en projectes de millores del municipi que s'executaran durant aquest exercici 2021. L'acord, que va tindre lloc en el ple extraordinari celebrat el passat 22 de juny, va comptar amb els vots a favor dels tres grups polítics que formen la Corporació, estant tots d'acord en la utilització d'aquests estalvis per a inversions i despeses necessàries.

 

D'aquesta manera, es modifica el pressupost actual per a contemplar les noves actuacions i per a cobrir despeses no previstes inicialment. Així, el Ple va acordar incorporar al pressupost de 2021 una partida de 35.000 euros destinada a l'adequació i millora de parcs infantils i una altra partida de 30.000 euros a l'asfaltatge de carrers. A la Direcció d'execució de l'obra i la Direcció de Seguretat i Salut de l'antic magatzem agrícola, es destinaran 12.000 euros, igual import que a la partida de seguretat social per a la regularització dels llocs de tècnics industrials i urbanisme de l'Ajuntament i 1.000 euros per a completar les ajudes directes als agricultors aprovades pel Consell de l'Horta i que es faran efectives per la Conselleria d'Agricultura.

 

La regidora d'Hisenda, M. Carmen Laso, ha manifestat que "l'eficient gestió econòmica municipal i el sanejament dels comptes de l'Ajuntament han permés que el tancament de l'exercici econòmic 2020 llance un romanent de tresoreria positiu. L'eliminació de la regla de despesa per part del Govern fa a més possible aquesta injecció econòmica que revertirà directament en benefici de la ciutadania".

 

Informa Nou Horta. Bonrepòs i Mirambell