El secretari Autonòmic d'Educació visita al CEIP Mare de Déu del Pilar de Bonrepòs i Mirambell

Divendres, 17 Setembre 2021 11:52 Escrit per  Publicat en Bonrepòs i Mirambell - VAL Vist 161 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El secretari autonòmic d'Educació, Miguel Soler, va visitar ahir el CEIP Mare de Déu del Pilar per a conéixer de primera mà les inquietuds del professorat de cara a aquest nou curs i interessar-se per l'estat de l'obra del centre que forma part del Pla Edificant.

 

L'alcaldessa, Raquel Ramiro; el primer tinent d'alcalde, Jesús Raga; el regidor d'Educació, José Manuel Alberich; i la vicepresidenta de la Diputació de València i regidora de l'Ajuntament, M. Josep Amigó, van ser els encarregats de rebre al secretari autonòmic i acompanyar-lo en la seua vista pel col·legi, a la qual també es van sumar l'exdirector del centre, Manel Gandul, i l'actual directora i cap d'estudis, Carmen García.

 

Abans de visitar el CEIP Mare de Déu, Miguel Soler va signar el llibre de l'Ajuntament i va rebre diversos obsequis de la mà de l'alcaldessa.

 

Durant el tour per les diferents aules, el professorat va explicar al secretari autonòmic i a l'equip de govern les diferents necessitats amb les quals compta l'escola actualment, com per exemple un espai més ampli de menjador o més inversió per a l'aula de la biblioteca.

 

Finalment, Miguel Soler va visitar la zona de jocs d'infantil, que és la que serà renovada en els pròxims mesos a través del Pla Edificant.

 

El regidor d'Educació va comentar que en unes poques setmanes estarà adjudicada l'obra, cosa que alegra enormement a l'equip de govern perquè és un pas més cap a la remodelació del centre.

 

Així bé, Alberich va destacar que el Pla Edificant és “un accelerador de l'obra pública que, amb l'ajuda dels Ajuntaments, ha permés avançar en la millora i modernització dels centres educatius”.

 

El regidor també va voler destacar la col·laboració del centre i va afegir que el col·legi Mare de Déu del Pilar és “un bon exemple del treball conjunt entre la Generalitat, l'Ajuntament i l'equip directiu del centre, que en tot moment ha oferit la màxima cooperació i col·laboració per a fer possible el projecte”.

 

Informa Nou Horta. Bonrepòs i Mirambell

Modificat el Divendres, 17 Setembre 2021 11:53