Bonrepòs i Mirambell inverteix 26.737 euros en la renovació dels seus parcs infantils i el parc dels paellers

Dilluns, 04 Octubre 2021 13:47 Escrit per  Publicat en Bonrepòs i Mirambell - VAL Vist 138 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell ha invertit un total de 26.737 euros en la renovació dels seus parcs infantils municipals i el parc dels paellers amb l'objectiu de dotar al municipi d'uns espais comuns més amables i accessibles.

 

D'una banda, s'estan duent a terme accions de millora, com la substitució del sòl de cautxú i la col·locació de nous jocs, al parc de la plaça Sant Vicent i en dues àrees diferents del parc dels Oficis. A més, una de les zones de l'últim parc serà totalment inclusiva. L'import total d'aquestes millores ascendeix a 16.754 euros.

 

Per un altre, s'ha procedit a la renovació del parc dels paellers, que ha suposat una inversió de 9.982 euros. Entre les accions que s'han dut a terme destaquen els treballs de restauració dels jocs infantils i la instal·lació de taules de pícnic i un aparcabicicletes. També s'ha col·locat un sombratje en la zona de les taules noves.

 

La renovació del parc dels paellers i l'adaptació d'una de les àrees del parc dels Oficis per a fer-lo inclusiu són dos dels tres projectes guanyadors en els Pressupostos Participatius d'enguany. Per això, es destinaran 10.000 euros d'aqueixa partida a cadascun un dels projectes.

 

A més, s'ha incrementat la partida de Parcs i Jardins en 35.000 euros gràcies al superàvit de l'any 2020, la qual cosa permetrà realitzar actuacions de major qualitat.

 

L'alcaldessa de Bonrepòs i Mirambell, Raquel Ramiro, ha expressat la seua alegria perquè finalment es veja plasmat “el nostre projecte integral de jardins i parcs amb les obres d'adequació de la plaça Sant Vicent”.

 

En aquesta zona, a més, “s'ha procedit al canvi de les lluminàries i s'han realitzat diverses actuacions de millora per a evitar les filtracions per pluges”, ha explicat Ramiro.

 

Així mateix, l'alcaldessa ha destacat la importància de dur a terme aquest tipus d'actuacions per a anar millorant a poc a poc els parcs infantils del municipi i ha explicat que en els pròxims mesos s'inclouran més parcs en el Pla de millores, entre ells el Federida Montseny i el dels Formiguetes, enfront de l'ajuntament.

 

Informa Nou Horta. Bonrepòs i Mirambell

 

Modificat el Dilluns, 04 Octubre 2021 13:47