Bonrepòs i Mirambell inverteix 64.777,36 euros en la millora de les voreres del carrer Gabriel Esteve

Dimarts, 28 Desembre 2021 14:12 Escrit per  Publicat en Bonrepòs i Mirambell - VAL Vist 151 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell està duent a terme obres de millora en les voreres del carrer Gabriel Esteve, concretament en el tram entre l'avinguda de la Marina i el carrer Ermua, en la zona del polígon.

 

D'una banda, s'està treballant en la pavimentació de les voreres, ja que el ferm estava molt deteriorat i presentava irregularitats causades per les arrels dels arbres.

 

D’una altra, s'estan eliminant les barreres arquitectòniques que dificultaven la mobilitat per a fer les voreres més accessibles i facilitar l'accés al Parc dels Paellers.

 

A més, s'ha aprofitat l'obra per a instal·lar fibra òptica i dotar a la zona industrial d'aquest recurs.

 

L'import total de l'obra, que ha sigut adjudicada a l'empresa Sogeser, és de 66.809,12 euros, dels quals 56.539,35 corresponen a una subvenció de l'IVACE. La quantitat restant la finançarà l'Ajuntament amb fons propis.

 

El regidor d'Urbanisme, Jesús Raga, ha explicat que aquesta “és la segona actuació que es duu a terme en aquestes voreres i que amb ella s'emplenen diverses qüestions importants a més de condicionament del ferm, com la dotació de fibra òptica al polígon industrial i la millora de l'accessibilitat”.

 

Informa Nou Horta. Bonrepòs i Mirambell

Modificat el Dimarts, 28 Desembre 2021 14:13