La ciutadania de Bonrepòs i Mirambell tria els quatre projectes guanyadors dels Pressupostos Participatius

Dijous, 23 Juny 2022 10:28 Escrit per  Publicat en Bonrepòs i Mirambell - VAL Vist 181 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell executarà els quatre projectes més votats per la ciutadania durant el procés de selecció dels Pressupostos Participatius. En aquesta ocasió, l'equip de govern, davant la igualtat en les votacions de les diferents propostes, ha decidit cobrir amb fons municipals les despeses que suposen l'execució de les quatre iniciatives ciutadanes més secundades.

 

La proposta amb més acceptació ha sigut la teulada de les dues pistes de petanca del Parc dels Oficis per a facilitar el seu ús en els dies de pluja o calor extrema. De fet, un total de 34 persones van votar a favor de l'execució d'aquesta iniciativa que, finalment, va ser la que més suport ciutadà va obtindre.

 

Una altra de les propostes que es farà realitat durant els pròxims mesos serà el cobriment del lateral superior del trinquet per a impedir l'entrada d'aigua durant els episodis de pluja.

 

La substitució de les xarxes de les porteries de futbol dels parcs municipals per porteries amb barrots també s'executarà gràcies al suport mostrat per la ciutadania de Bonrepòs i Mirambell.

 

Finalment, el Consistori també instal·larà un nou mòdul de dutxes-vestuari que compartiran els jugadors i jugadores de futbol i pilota. Davant el gran auge de la pràctica esportiva, les instal·lacions actuals s'han quedat xicotetes per a donar servei a tots els equips de futbol i participants en els diferents campionats de pilota i futbol. Aquesta proposta donarà solució a aquesta reivindicació ciutadana.

 

Mª Carmen Laso, regidora de Transparència, ha expressat la seua satisfacció davant la participació de la ciutadania en aquest procés participatiu: “Agraïsc la participació de les veïnes i veïns de Bonrepòs i Mirambell que, amb els seus vots, han determinat les actuacions que s'executaran segons el seu prisma personal”.

 

Informa Nou Horta. Bonrepòs i Mirambell

Modificat el Dijous, 23 Juny 2022 10:29