El ple de l'Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell aprova invertir 238.190 euros del romanent de tresoreria

Dimecres, 20 Juliol 2022 10:00 Escrit per  Publicat en Bonrepòs i Mirambell - VAL Vist 200 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell ha aprovat en el seu últim ple, per majoria amb l'abstenció del PP, una modificació pressupostària per a incorporar el romanent de tresoreria al pressupost de 2022. Així, el Consistori invertirà un total de 238.190,38 euros en diferents accions amb l'objectiu de continuar millorant el municipi.Entre les inversions previstes, l'Ajuntament ha aprovat destinar 68.000 euros al Pla de Millora de Parcs i Jardins per a la renovació dels parcs que queden pendents d'executar.


L'operació plantejada amb aquesta modificació de crèdit també reforça amb 27.500 euros el projecte de renovació de les voreres del carrer Gabriel Esteve i amb 25.000 euros l'equipament necessari de la Llar per a la seua pròxima obertura.

 

Així mateix, un total de 23.000 euros s'invertiran en les canalitzacions necessàries per a la instal·lació dels prefabricats que s'utilitzaran durant l'obra del col·legi.

 


També es destinarà una part del romanent de tresoreria a la instal·lació de nou arbrat, així com a la dotació d'equipament del bar de la piscina, entre altres qüestions.

 

D'altra banda, el ple també ha aprovat altres dues modificacions pressupostàries més. Una d'elles, amb 40.000 euros, per a dur a terme les propostes dels Pressupostos Participatius. L'altra correspon a la subvenció de l'IVACE per a la renovació de la instal·lació de l'enllumenat públic, amb la qual l'Ajuntament rebrà 46.000 euros, que va comptar amb l'abstenció de grup Compromís.

 

Uns altres dels assumptes contemplats en l'ordre del dia que s'han aprovat per unanimitat han sigut les bases reguladores de la concessió de subvencions pel naixement, acolliment o adopció mitjançant ‘Xec Bebé 2022’ i les bases reguladores de la concessió de beques del menjador per al curs 2022-2023.

 

El ple també ha aprovat l'adhesió a l’Agència Valenciana de Protecció del Territori, així com l'adhesió a l'associació “Ciutats que caminen” amb l'objectiu de convertir als vianants en els màxims protagonistes de la mobilitat urbana i de l'espai públic.

 

D'altra banda, la moció per a l'abolició de la prostitució presentada pel Grup Municipal Socialista s'ha aprovat per majoria, per la qual cosa s'iniciaran els tràmits per a l'elaboració de l'Ordenança Municipal per a l'Abolició de la Prostitució. La moció del PP sobre l'adhesió a Eulodia ha sigut rebutjada amb els vots en contra de Compromís i PSOE.

 

Finalment, s'ha aprovat per unanimitat la sol·licitud d'ajuda econòmica a la Diputació de València per al Pla d'Inversions del bienni 2022-2023, l'import del qual ascendeix a 514.682,28 euros.

 

Els projectes sol·licitats són: reasfaltat dels carrers Bulevard de la Generalitat, Enric Valor i tram de carrer del Parc per 100.000 euros; accessibilitat de la Plaça de la Llar per 150.000 euros; instal·lació de dues noves pistes de pàdel per 56.000 euros; rehabilitació del magatzem agrícola per a centre juvenil per 170.000 euros i rehabilitació de camins, banys i paellers del Parc dels Paellers per 38.682,28 euros.

 

Dels 5 projectes, els 4 últims compleixen amb l'Objectiu de Desenvolupament Sostenible número 11 que persegueix que les ciutats siguen més inclusives, segures, resilients i sostenibles.

 

Informa Nou Horta. Bonrepòs i Mirambell

 

Modificat el Dimecres, 20 Juliol 2022 10:01