Bonrepòs i Mirambell celebra la seua IV carrera “5K BiM” amb proves per a totes les edats

Divendres, 16 Setembre 2022 09:24 Escrit per  Publicat en Bonrepòs i Mirambell - VAL Vist 179 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell ha organitzat la IV carrera “5K BiM”, que se celebrarà diumenge que ve 25 de setembre amb l'objectiu de fomentar la pràctica esportiva entre la ciutadania, des dels més xicotets fins als més majors. A més, el recorregut és apte per a corredors en cadires de rodes.Així, es realitzaran carreres per a xiquets i xiquetes a partir de 3 anys, a més de la prova regna en la que podran participar des de joves nascuts en 2001 fins a veterans de 60 anys d'ara en avant.Les persones que vulguen participar en la carrera poden inscriure's fins al dijous 22 de setembre a través de la web: carreraspopulares.com. L'import de la inscripció és de 5 euros. Les inscripcions de les categories inferiors són gratuïtes i es realitzaran el mateix dia de la prova.

Els dorsals per a participar s'arreplegaran al carrer Verge del Pilar el dia de la prova a partir de les 8.30 hores i fins a 15 minuts abans de cada prova. Per a arreplegar els dorsals serà imprescindible estar oficialment inscrit i presentar el DNI, passaport o permís de conduir. L'eixida i la meta de la prova regna, que tindrà lloc a les 10.00 hores, estaran situades en aquesta mateixa ubicació.

Quant als premis, que es lliuraran a les 12.00 hores, es repartirà un trofeu a les tres primeres persones de la classificació general en categoria masculina i femenina. Així bé, rebran trofeu les tres primeres persones de cada categoria en masculí i femení. També obtindran guardó les tres primeres persones classificades locals.En les categories inferiors hi haurà un trofeu per als tres primers xiquets i xiquetes de les categories masculina i femenina i es repartiran medalles per a tots els xicotets i xicotetes que hagen participat. A més, se sortejarà un
a bicicleta en el lliurament de trofeus.

Des de l'Ajuntament animen a tots els veïns i veïnes a participar en aquesta carrera, ja que és una forma divertida de practicar esport i fomentar els hàbits saludables. A més, es tracta, com tots els anys, d'una carrera solidària, la recaptació de la qual anirà destinada a l'Associació Alanna, una entitat sense ànim de lucre l'objectiu primordial del qual és aconseguir la inclusió de dones en situació de greu vulnerabilitat.

Informa Nou Horta. Bonrepòs i Mirambell

Modificat el Divendres, 16 Setembre 2022 09:25