Èxit de participació en la Setmana de la Joventut de Bonrepòs i Mirambell

Dilluns, 19 Setembre 2022 10:09 Escrit per  Publicat en Bonrepòs i Mirambell - VAL Vist 83 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La joventut de Bonrepòs i Mirambell ha gaudit d'uns dies plens d'activitats esportives, festives i culturals amb motiu de la Setmana de la Joventut. Una setmana organitzada per l'Ajuntament amb l'objectiu d'oferir un oci alternatiu i saludable als veïns i veïnes més joves del municipi, però que també tenia en compte la participació i gaudi de la resta de la família.
Entre les activitats amb més èxit destaquen el sopar a la fresca amb truita de creïlla gegant, que va estar amenitzada per la cantant Kuki M, i la Torrà Jove, que va estar acompanyada de l'espectacle l’Askampà i un taller de còctels saludables.També s'han dut a terme diversos tallers, com el de lettering, grafiti o xapes, amb els quals els i les joves han après algunes habilitats noves. A més, com no podia faltar l'esport en aquesta setmana s'han realitzat activitats esportives com una màster class de Zumba, Kangoo Jump i escalada.La regidora de Joventut, Irene Martínez, ha destacat que la iniciativa ha tingut “un gran acolliment”. “Estic molt contenta perquè han participat més de 300 joves en totes les activitats i m'he sentit de nou com una xiqueta, tornant a gaudir amb totes i tots ells”, ha manifestat.“Per a mi ha sigut tot un plaer sentir a la joventut bé a prop, parlar amb ells, que em pregunten les seues inquietuds i, sobretot, veure'ls partícips durant tota aquesta setmana”, ha afegit Martínez.
D'igual manera, l'alcaldessa, Raquel Ramiro, ha declarat que l'equip de govern està “molt content per la gran participació en totes les activitats programades”.“És clau per al creixement del nostre poble que la joventut escriga el seu present i futur, així que hem de continuar escoltant-los per a aportar-los tot allò que necessiten per al seu ple desenvolupament”, ha conclòs.Des de l'Ajuntament agraeixen enormement a tota la joventut de Bonrepòs i Mirambell l'haver acudit a les activitats i haver-se implicat tant. Així mateix, esperen tornar a repetir la Setmana de la Joventut l'any vinent amb la mateixes ganes i il·lusió.

Informa Nou Horta. Bonrepós i Mirambell

Modificat el Dilluns, 19 Setembre 2022 10:10