L'Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell posa en marxa l'Escola Esportiva

Dilluns, 14 Novembre 2022 13:42 Escrit per  Publicat en Bonrepòs i Mirambell - VAL Vist 121 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell ha llançat una àmplia oferta d'activitats esportives per al curs 2022-2023, amb propostes per a tots els gustos i edats.

 

Enguany, els més xicotets i xicotetes podran practicar pilota, taekwondo, atletisme, gimnàstica rítmica i pàdel i fins i tot els xiquets i xiquetes de primer, segon i tercer d'Infantil podran iniciar-se en el món de l'esport amb una activitat pensada exclusivament per a ells i elles.

 

Pel que respecta a les activitats per a persones adultes, l'oferta esportiva també és àmplia: aeròbic, ioga, atletisme, pàdel, gimnàstica de manteniment, balls de saló per a jubilats i gimnàstica per a la tercera edat.

 

Les persones interessades a apuntar-se a les activitats poden fer ja la preinscripció. Per a això han de lliurar la fitxa d'inscripció i, en cas d'activitats de pagament mensual, a més la fulla de la domiciliació bancària. Tots dos documents es troben disponibles en la web municipal i hauran de presentar-se en el registre d'entrada de l'Ajuntament de manera presencial o a través de la Seu Electrònica, adjuntant en tots dos casos el justificant del pagament.

 

Les activitats començaran dilluns que ve, 21 de novembre. Tant els horaris com els preus públics de les activitats poden consultar-se en el cartell.

 

Informa Nou Horta. Bonrepòs i Mirambell

Modificat el Dilluns, 14 Novembre 2022 13:42