Bonrepòs i Mirambell obri el termini de sol·licituds per a les beques menjador del curs 2022-2023

Divendres, 18 Novembre 2022 09:21 Escrit per  Publicat en Bonrepòs i Mirambell - VAL Vist 87 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell obri des de hui 18 de novembre i fins a l'1 de desembre el termini de presentació de sol·licituds per a les ajudes al menjador escolar del curs 2022-2023.


Aquestes ajudes van dirigides a les alumnes i alumnes tant d'educació infantil com de primària, matriculat en el CEIP Mare de Déu del Pilar de Bonrepòs i Mirambell i empadronats en el municipi.


Totes les famílies que desitgen sol·licitar l'ajuda podran fer-ho presencialment a través del registre d'entrada de l'Ajuntament, o de manera telemàtica a través de la Seu Electrònica municipal.


Per a poder optar a la subvenció, s'haurà d'haver presentat la sol·licitud d'ajudes al menjador escolar de la convocatòria de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esports i no haver rebut cap mena d'ajuda de les regulades en la citada convocatòria ni haver superat els llindars de renda establits en les bases.


El regidor d'educació, José Manuel Alberich, ha posat en valor aquestes beques menjador “ja que a més de suposar una gran ajuda a les famílies, contribueixen a garantir la igualtat en l'àmbit educatiu i a la conciliació familiar”.


Els requisits, la documentació a aportar i la sol·licitud es troben disponibles ja en la pàgina web de l'Ajuntament www.bonreposimirambell.es

 

Informa Nou Horta. Bonrepòs i Mirambell

Modificat el Divendres, 18 Novembre 2022 09:21