Bonrepòs i Mirambell organitza visites informatives als aularis prefabricats del CEIP Mare de Déu del Pilar

Divendres, 23 Desembre 2022 08:34 Escrit per  Publicat en Bonrepòs i Mirambell - VAL Vist 116 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell ha organitzat visites informatives als aularis prefabricats del CEIP Mare de Déu del Pilar perquè els pares i mares puguen conèixer les instal·lacions en primera persona i resoldre tots els seus dubtes abans que les seues filles i fills comencen a fer classe en ells.


Està previst que per a la volta de les vacances de Nadal tant l'alumnat d'infantil com el de primària s'instal·le ja a les aules prefabricades. Així doncs, durant aquestes setmanes s'està realitzant el trasllat de material i s'estan ultimant els detalls perquè tots els espais estiguen completament equipats.


Aquestes visites informatives, que van començar ahir, són a càrrec de l'alcaldessa Raquel Ramiro i el regidor d'Educació José Manuel Alberich. Tots dos asseguren que s'han habilitat tots els espais necessaris perquè les xiquetes i xiquets continuen les classes amb normalitat i agraeixen al professorat i l'equip directiu la seua predisposició a l'hora d'organitzar el trasllat.


Així mateix, l'alcaldessa va explicar que la seguretat de les xicotetes i xicotets prevaldrà en tot moment, per la qual cosa el control a les portes d'entrada i eixida serà molt exhaustiu.


També va aclarir que s'han adquirit uns carrets hermètics per a transportar el menjar des de la cuina del col·legi, on s'elaboraran els plats cada dia per l'equip de cuina, fins a la zona de menjador.


D'altra banda, el regidor d'Educació va explicar que les escales instal·lades en els aularis de primària són dobles, la qual cosa implica un ample major de l'habitual que proporciona major seguretat. A més, també hi ha unes escales d'emergència en un lateral dels prefabricats.


Un altre dels aspectes a ressaltar dels mòduls de primària és que estan fabricats amb un material específic per a absorbir el so, perquè el soroll del primer pis no moleste a la planta baixa.


Des de l'Ajuntament calculen l'any vinent per aquestes mateixes dates es podrà realitzar el canvi de les aules prefabricades a les noves instal·lacions ja finalitzades i animen als pares i mares a assistir a la resta de visites o dirigir-se al Consistori per a resoldre qualsevol dubte que puguen tenir.

 

Informa Nou Horta. Bonrepòs i Mirambell

Modificat el Divendres, 23 Desembre 2022 08:34