Bonrepòs i Mirambell ja compta amb un carril bici que uneix l'anell verd amb altres poblacions

Dijous, 26 Gener 2023 09:15 Escrit per  Publicat en Bonrepòs i Mirambell - VAL Vist 195 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El polígon industrial de Bonrepòs i Mirambell ja gaudeix del nou paviment dels principals carrers, el carril bici que uneix l'Anell Verd amb altres poblacions i les noves voreres i passos per als vianants sobre elevats. Aquestes millores estan emmarcades en el projecte de millora i modernització de l'àrea industrial subvencionat per l'IVACE. 


També s'ha dut a terme la pintura dels passos per als vianants i la senyalització completa del polígon, que inclou tant senyals verticals com horitzontals i també complementària, com són els separadors del carril bici. Aquest treball, que s'ha realitzat amb l'objectiu de previndre accidents, ha comptat amb l'assessorament de la Policia Local.


El regidor d'Urbanisme, Jesús Raga, ha declarat que aquesta intervenció és “molt important, ja que s'ha aconseguit unir l'Anell Verd des de la rotonda d'entrada per Mirambell fins a la carretera de Barcelona, connectant el nostre municipi amb Almàssera. A més, gràcies a l'asfaltat hem solucionat un dels majors problemes del polígon que era el conflicte de trànsit que es creava en la carretera que uneix el camp de futbol amb l'entrada de l'àrea industrial”.


També ha afegit que espera que amb la pròxima sol·licitud de la subvenció de l'IVACE 2023 “es puga tancar tota la circumval·lació del polígon amb l'avinguda de la Marina, que també està molt degradada”.
El projecte ha sigut executat per l'empresa adjudicatària Grup Plaza 2006, S.L., i el seu import total ascendia a 144.096,16 euros, dels quals 142.095,24 han sigut finançats gràcies a una subvenció rebuda per part de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i la resta han sigut sufragats amb fons propis de l'Ajuntament.

Modificat el Dijous, 26 Gener 2023 09:15