El Ple de Bonrepòs i Mirambell aprova per unanimitat tots els acords de l'Ordre del dia

Dijous, 02 Febrer 2023 11:51 Escrit per  Publicat en Bonrepòs i Mirambell - VAL Vist 120 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Bonrepòs i Miramambell, va aprovar en el seu últim ple ordinari celebrat el passat 25 de gener, tots els acords de l'Ordre del dia per unanimitat.


Així, va quedar aprovat el nomenament de Mª Luisa Ruiz Zanón com a substituta de la fins ara jutgessa de pau del Consistori i la moció presentada pel grup Socialista contra la presència de persones condemnades per violència de gènere en les institucions democràtiques.


També es va aprovar la pròrroga de l'I Pla d'Igualtat de l'Ajuntament i l'inici dels treballs necessaris per a l'aprovació de l'II Pla d'Igualtat d'Oportunitats de la Plantilla de l'Ajuntament.


El Reglament del Consell Local de la Infància i Adolescència, que és un instrument necessari per a fer efectiva la participació de els xiquets, xiquetes i adolescents en la vida social del municipi, també va quedar aprovat.


Finalment, es va aprovar la modificació del Reglament Orgànic Municipal (ROM), una norma que regula l'organització i funcionament de l'Ajuntament. Tal com es va exposar en la sessió plenària, l'aprovació d'aquesta modificació era totalment necessària, ja que l'anterior ROM datava de 1986 i calia adaptar-ho a la nova normativa.

Modificat el Dijous, 02 Febrer 2023 11:52