Raquel Ramiro, elegida per unanimitat candidata del PSPV-PSOE de Bonrepòs i Mirambell per a les eleccions municipals de 2023

Dimecres, 22 Febrer 2023 10:57 Escrit per  Publicat en Bonrepòs i Mirambell - VAL Vist 122 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'alcaldessa de Bonrepòs i Mirambell, Raquel Ramiro Pizarroso, repetirà com a candidata del PSOE en les pròximes eleccions municipals del 28 de maig després que l'assemblea local del partit, celebrada el passat 17 de febrer, li haja donat el seu suport per unanimitat.


L'actual secretària general del PSPV-PSOE de Bonrepòs i Mirambell s'ha compromés a "continuar treballant intensament per a garantir el benestar i la qualitat de vida del nostre municipi, millorant les instal·lacions i serveis, i garantint que tots i totes tinguen accés als recursos necessaris per a desenvolupar-se plenament”.


Ramiro ha destacat que al costat d'un equip "jove i compromés" ha aconseguit realitzar "multitud d'obres i noves infraestructures en el municipi durant aquests anys, destacant la rehabilitació de la Llar, l'eliminació de les torres elèctriques, el Pla de Millora de parcs i jardins, la renovació del Trinquet, la millora i modernització del polígon industrial, i tants altres projectes que estan en execució com l'esperada reforma del Col·legi, que per fi està veient la llum".


La candidata del PSOE de Bonrepòs i Mirambell a l'alcaldia de la localitat ha afirmat sentir-se "infinitament honrada" que els seus companys hagen confiat en ella per a continuar capitanejant "un il·lusionant projecte que ha convertit a Bonrepòs i Mirambell en un dels municipis amb major qualitat de vida".


Llicenciada en Farmàcia, Raquel Ramiro ha format part de diverses corporacions municipals a l'ajuntament de Bonrepòs i Mirambell, al qual accedeix en 2015 com a regidora responsable de les àrees de Cultura, Festes, Joventut, Igualtat i Sanitat. Ara afronta amb entusiasme el repte de continuar liderant aquest projecte: “Em sent amb ganes i il·lusió… i molts projectes que plasmarem en el nostre programa electoral”.

Modificat el Dimecres, 22 Febrer 2023 10:57