Bonrepòs i Mirambell reconeix a les dones emprenedores del municipi

Dijous, 09 Març 2023 11:21 Escrit per  Publicat en Bonrepòs i Mirambell - VAL Vist 28 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Bonrepòs i Mirambell va inaugurar ahir la seua Setmana de la Dona amb un acte molt emotiu en el qual es va homenatjar tretze dones emprenedores del municipi. L'alcaldessa, Raquel Ramiro i la presidenta de l'Associació de Dones, Conxa Alcover, van ser les encarregades de fer lliurament d'un diploma i un pin commemoratiu realitzat per les dones de l'associació en els seus tallers de ceràmica. 

Entre elles: Maribel Río, Estilista Perruqueria; Vanesa, Perruqueria Estilista Unisex; Carmen Raga, dissenyadora i il·lustradora; María Marzal, Gabinet d'Estètica; Elvira Folguerà, Estudi de fotografia; Laura Martínez, Acadèmia Carraixet; Irene i Josefa, Imatge Estilisme; Mª Jesús Soria, Reactivate; Carmen Lima, Perruqueria; Raquel Jiménez, Assessorats; Pilar Amigó, Immobiliària; Lorena Murcia, Estètica i teràpies de salut; Lidia Molina, Arquitectura i Interiorisme.

Amb aquest acte, l'Ajuntament ha volgut posar en valor l'important paper que desenvolupen aquestes dones en l'activitat econòmica local i la valentia de totes elles, que porten anys al capdavant dels seus propis negocis.

L'alcaldessa, Raquel Ramiro, va destacar durant el seu discurs la necessitat d'aconseguir la igualtat entre dones i homes en tots els aspectes i la importància de celebrar actes com aqueix per a visibilitzar a les dones. 

A més, va donar l'enhorabona a totes les homenatjades, ressaltant que són “un exemple a seguir” i animant a les generacions futures de dones a “seguir els seus passos, lluitar pels seus somnis i emprendre”. 

Després de l'acte va tindre lloc l'actuació “Eternes: flamenc amb veu de dona” i un vi d'honor. Des de l'Ajuntament recorden que durant tota la setmana continuaran les activitats entorn del Dia Internacional de la Dona i anima a la ciutadania a participar en elles. 

Modificat el Dijous, 09 Març 2023 11:21