El servei de pediatria recupera l'horari habitual d'abans de pandèmia a Bonrepòs i Mirambell

Divendres, 24 Març 2023 08:44 Escrit per  Publicat en Bonrepòs i Mirambell - VAL Vist 70 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La pediatra realitzarà jornada completa en el centre auxiliar els dimarts, dijous i divendres

El servei atendrà els xiquets i xiquetes tots els dies, ja siga a Bonrepòs i Mirambell o a Almàssera


El servei de pediatria a Bonrepòs i Mirambell ha recuperat l'horari habitual amb el qual comptava abans de la pandèmia causada pel covid. Així ho ha informat la Conselleria de Sanitat en un comunicat oficial que ha enviat a l'Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell.
El comunicat informa que la pediatra Blanca Esborres té assignats 195 xiquets i xiquetes d'Almàssera i 594 de Bonrepòs i Mirambell i que el mes de gener passat es va decidir que el servei de pediatria reprenguera les visites dels xiquets i xiquetes en la ubicació anterior a la pandèmia.
Així doncs, els dilluns la pediatra atén en el Centre de Salut d'Almàssera,mentre que els dimarts, dimecres i divendres realitza la seua jornada completa a Bonrepòs i Mirambell. A més, els dijous visita fins a les 11.30 hores a Bonrepòs i Mirambell i a partir d'aqueixa hora a Almàssera.
D'aquesta manera, tots els xiquets i xiquetes tenen possibilitat de ser atesos en la seua localitat o on més els interesse i s'eviten desplaçaments. En qualsevol cas, des de la Conselleria deixen clar que els pacients poden demanar cita per al dia que necessiten independentment d'on residisquen, per la qual cosa el servei de pediatria per a Bonrepòs i Mirambell està funcionant tota la setmana.

Modificat el Divendres, 24 Març 2023 08:44