L'empresa PRO Service, del Grup Volkswagen, anuncia l'inici de les obres de la seua nau industrial

Dilluns, 22 Mai 2023 13:56 Escrit per  Publicat en Bonrepòs i Mirambell - VAL Vist 85 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'empresa PRO Service, del Grup Volkswagen, ha anunciat que en pròximes dates donaran inici les obres de la seua nau industrial, situada entre els carrers Joan XXIII i Pau, i que albergarà l'empresa de recanvis oficials del grup automobilístic.

Raquel Ramiro, alcaldessa de Bonrepòs i Mirambell, i Jesús Raga, regidor d'Urbanisme, han estat presents en l'acte on s'ha instal·lat el cartell anunciador del començament de les actuacions de manera immediata.

La primera edil es va reunir amb els representants del PRO Service, així com els arquitectes municipals i de l'empresa, la setmana passada amb la finalitat d'agilitzar els tràmits administratius i aclarir els aspectes tècnics de les obres de rehabilitació de la fàbrica.

Ramiro està molt satisfeta amb l'inici de les actuacions de rehabilitació, ja que l'empresa ha confirmat la petició del Consistori sobre la instal·lació de diversos punts de recàrrega per a vehicles elèctrics en el municipi i la contractació d'habitants de Bonrepòs i Mirambell.

Segons l'empresa, s'espera que les obres avancen a bon ritme i la fàbrica estiga en funcionament al més prompte possible.

PRO Service és una empresa dedicada a la fabricació de recanvis originals del Grup Volkswagen i que compta amb una àmplia xarxa de punts PRO Service en tot el territori nacional.

Modificat el Dilluns, 22 Mai 2023 13:56