El Ple de l’Ajuntament de Burjassot aprova dues mocions i els seus festius locals per al 2019

Dissabte, 30 Juny 2018 12:46 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 444 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La sessió ordinària del Ple del mes de juny de l’Ajuntament de Burjassot ha aprovat els dos festius locals per a l’any 2019, el 16 d’agost, dia de Sant Roc, i el 30 de setembre, dia de la Mare de Déu de la Cabeza, els patrons del municipi i també dues mocions: la presentada per Totes amb Burjassot per a la millora dels recursos d’educació en el municipi i la presentada per Compromís per a implementar mesures de sostenibilitat en els edificis municipals de Burjassot.

La primera de les mocions, la presentada per Totes amb Burjassot, era aprovada amb el vot a favor del PSPV-PSOE, Compromís, EU, Ciutadans i el propi grup que la presentava, i l’abstenció del PP. En aquesta, s’insta “a l’equip de govern de l’Ajuntament de Burjassot a realitzar un augment dels recursos econòmics en els Pressupostos Municipals de 2018 i 2019 en referència a les partides pressupostàries dedicades a educació, com un ben públic de caràcter preferent, ateses les reivindicacions i necessitats de les escoles del municipi”.

En el cas de la moció presentada per Compromís, per a implementar mesures de sostenibilitat en els edificis municipals de Burjassot, la moció ha sigut aprovada amb els vots a favor de la formació i els del PSPV-PSOE, PP, EU i Ciutadans i l’abstenció de Totes amb Burjassot. En el text de la moció, entre altres acords, s’estableix “eliminar l’actual subministrament d’aigua embotellada en plàstic durant els plens i altres reunions”, a més de “instal·lar contenidors de reciclatge en totes les àrees de l’Ajuntament, així com en la resta d’edificis municipals. Una paperera específica de paper i cartó per a cada persona en el seu lloc de treball, un contenidor de plàstic per cada unitat administrativa i en els corredors dels edificis municipals i un contenidor de vidre en diferents zones dels edificis municipals” i la sol·licitud “a l’empresa pública CEMEF que incorpore als materials de treball, productes de neteja ecològics i respectuosos amb el medi ambient”.

 

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dissabte, 30 Juny 2018 12:49