“Bohemian Rhapsody” i “Smallfoot” són les pròximes estrenes al cinema Tívoli de Burjassot

Dimarts, 13 Novembre 2018 09:39 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 291 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Passat un cap de setmana protagonitzat per la programació teatral de l’IMCJB, el cinema Tívoli torna a la càrrega amb l’arribada a la seua sala fosca de dues noves estrenes. Així, els espectadors i espectadores que acudisquen al cinema Tívoli, el divendres 16 o el dissabte 17 de novembre, podran triar entre les aventures animades de “Smallfoot” o entre “Bohemian Rhapsody”, l’aproximació feta pel·lícula a Queen i a Freddie *Mercury. Els que no vulguen triar o no es decidisquen, poden optar per veure ambdues propostes, per descomptat.

La pel·lícula d’animació per a tots els públics “Smallfoot” és la proposta de cinema familiar que es projectarà en el Tívoli el divendres 16 i el dissabte 17 de novembre, a les 19h. Produïda per Warner Bros, “Smallfoot” dóna un gir a la llegenda de “Bigfoot” quan un yeti jove i llest es troba amb alguna cosa que pensava que no existia: un ésser humà. La notícia d’aquest “humà” li porta la fama i l’oportunitat d’aconseguir a la xica dels seus somnis. No obstant això, la troballa també provoca una commoció en la senzilla comunitat de yetis en preguntar-se quines altres coses poden existir més enllà del seu poblet nevat. La història de “Smallfoot”, a més de molt divertida, és també un al·legat sobre l’amistat, el valor i l’alegria del descobriment.

Aquells que opten per submergir-se en les profunditats de Queen, la mítica banda britànica, tenen, en la cartellera del Tívoli, la pel·lícula perfecta. “Bohemian Rhapsody” ha inundat totes les pantalles del cinema amb els inoblidables temes de Queen i amb el carisma de Freddie Mercury, que va desafiar estereotips i va fer pols les antigues tradicions per a convertir-se en un dels showmans més volguts del món. La pel·lícula plasma el meteòric ascens de la banda a l’Olimp de la música a través de les seues icòniques cançons i el seu revolucionari so. També aprofundeix en la seua crisi quan l’estil de vida de Mercury va estar fóra de control, i es deté també en la seua triomfal reunió, en la vespra del Live Aid, en la qual Mercury, mentre patia una malaltia que amenaçava la seua vida, lidera a la banda en un dels concerts de rock més grans de la història. “Bohemian Rhapsody” tindrà les seues projeccions en el Tívoli el divendres 16 i el dissabte 17, a les 22:30h.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dimarts, 13 Novembre 2018 09:40