Pares i mares de Burjassot reben informació sobre l'Escola d'Estiu 2020 del municipi

Divendres, 19 Juny 2020 12:08 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 272 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El pròxim 22 de juny donarà principi l'Escola d'Estiu 2020, posada en marxa des de les àrees de Cultura i Joventut de l'Ajuntament de Burjassot. Amb unes circumstàncies extraordinàries sobrevingudes per la crisi sanitària del coronavirus, l'Escola d'Estiu 2020 obri les portes enguany en el CEIP Miguel Bordonau, amb places limitades i contribuint a la conciliació de les famílies del municipi.

 

Pocs dies abans que arranque aquest projecte anual per a la dinamització de l'oci i el temps lliure dels més xicotets, ja de vacances, dijous passat va tindre lloc, en el col·legi Miguel Bordonau, una reunió informativa dirigida als pares, mares i tutors dels xiquets i xiquetes que s'han matriculat a l'Escola d'Estiu. La reunió, convocada per part dels tècnics municipals de Cultura i Joventut i comptant amb la presència i participació dels monitors i monitores que estaran a càrrec dels xicotets, va tindre lloc a l'aire lliure i es va celebrar respectant la distància mínima de seguretat entre els assistents.

 

La trobada entre l'organització i les famílies va servir perquè pares i mares buidaren tots els dubtes respecte a com es desenvoluparà aquesta edició, especial donades les circumstàncies, de l'Escola d'Estiu. Per part de tècnics i monitors es va avançar informació d'interés sobre, per exemple, com s'organitzarà el protocol d'entrades i eixides a l'Escola i totes les mesures d'higiene i protecció que se seguiran, ateses les normes i recomanacions sanitàries per a la prevenció de la COVID-19.

 

En l'àrea de Cultura de la web municipal està disponible, per a la seua consulta i descàrrega, el PROTOCOL ESPECIAL COVID-19, que se seguirà durant l'Escola d'Estiu, un document que també ha sigut facilitat a les famílies.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Divendres, 19 Juny 2020 12:10