L'Agrupació Musical Les Sitges de Burjassot suspén els actes en honor a la seua patrona, Santa Cecilia

Dimecres, 04 Novembre 2020 12:04 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 186 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El mes de novembre a Burjassot és un mes de música de banda, de veure als components de l'Agrupació Musical Les Sitges recollint als nous músics, de sentir la calor dels millors concordes per cada racó del municipi. Però, enguany, no podrà ser degut a la situació sanitària que s'està vivint per la Covid-19.

 

L'entitat burjassotera ha informat, a través de les seues xarxes socials, que enguany suspendran tots els actes, tant els musicals com els socials, en honor a la seua patrona, Santa Cecilia, que se celebra el dia 22 de novembre, "ens fa molta pena prendre una decisió així, però el moment global, regional i local que estem vivint no és el més adequat per a organitzar esdeveniments de tal calibre", tal com han assenyalat des de l'Agrupació.

 

Tant els músics com la directiva agraeixen la comprensió després de la decisió presa i garanteixen que tota la seua energia i lliurament per als futurs actes que es puguen celebrar en honor a Santa Cecilia. Sens dubte, la música, tornarà a sonar a Burjassot molt prompte.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

 

Modificat el Dimecres, 04 Novembre 2020 12:05