La Protectora d'Animals de Burjassot organitza una nova recollida solidària

Dijous, 26 Novembre 2020 13:51 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 135 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Societat Protectora d'Animals de Burjassot (SPAB) segueix, encara enmig d'una pandèmia amb totes les conseqüències que aquesta ha portat amb si), treballant pel benestar dels animals de Burjassot, sobre tots per aquells que es troben en situació d'abandó. Com que la situació actual impedeix la celebració de rasclets solidaris que conviden a la concentració de persones, els voluntaris i voluntaris de la SPAB han pogut programar una nova recollida solidària, en col·laboració amb un centre comercial del municipi.

 

Així, la nova recollida solidària de la SPAB tindrà lloc dissabte que ve 28 de novembre, en el supermercat Masymas (Avinguda del Rajolar, 1), en horari matinal de 10h a 14:30h i també a la vesprada, de 16h a 20:30h. Voluntaris i voluntàries de la SPAB estaran al costat de les portes del establiment comercial per a recollir els productes amb els quals col·laboren els ciutadans i ciutadanes de Burjassot, una vegada realitzades les seues compres. Des de les SPAB, es vol posar l'accent que els productes i articles que més necessiten són pinso per a gats i gossos, arena de gats així com qualsevol altre article de neteja i higiene.

 

"Una aportació, per mínima que siga que afegim al nostre carro de la compra, que pot ser algun paquet de pinso, un sac d'arena, desinfectant o articles similars que afegim al nostre carro de la compra, resultarà de gran ajuda per a la protectora d'animals en la seua tasca diària és vetlar pel benestar dels animals més desfavorits", afigen des de la SPAB.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dijous, 26 Novembre 2020 13:53