La Protectora d'Animals de Burjassot ix al carrer en una nova recollida solidària

Dimecres, 09 Desembre 2020 15:52 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 121 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Societat Protectora d'Animals de Burjassot (SPAB) ha organitzat una nova recollida solidària d'aliments i altres articles necessaris per a la cura dels animals abandonats de Burjassot. La recollida solidària tindrà lloc el dissabte 12 de desembre, al costat del supermercat Consum, situat al carrer General Prim del municipi. L'horari de recollida que la SPAB ha marcat, en col·laboració amb el supermercat, és de 10h a 14:30h i de 16h a 20:30h.


Voluntaris i voluntàries de la SPAB estaran al costat de les portes de l'establiment comercial per a recollir els productes amb els quals col·laborin els ciutadans i ciutadanes de Burjassot, una vegada realitzades les seves compres. Des de les SPAB, es vol posar l'accent que els productes i articles que més necessiten són pinso per a gats i gossos, sorra de gats així com qualsevol altre article de neteja i higiene.


Col·laborar és molt senzill. N'hi ha prou amb acudir al supermercat i, en el carret de la compra, afegir algun producte destinat a la SPAB. En la zona de caixa, voluntaris i voluntàries de la Protectora s'encarregaran de recollir totes les "compres" que realitzin els ciutadans i ciutadanes que vulguin contribuir al benestar dels animals en estat d'abandó.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

 

Modificat el Dimecres, 09 Desembre 2020 15:55