Un incendi provoca una explosió en un habitatge de Burjassot

Dilluns, 15 Març 2021 10:12 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 161 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Consorci Provincial de Bombers ha intervingut durant la matinada del dia 14 en un incendi en un habitatge a Burjassot (València), que ha provocat una explosió.

 

L'incendi va ocórrer en un habitatge de la quarta planta d'un edifici de quatre altures de la Carretera de Llíria i hi ha va estar acompanyat d'una explosió que ha provocat la caiguda d'enderrocs que van arribar fins al carrer.

 

Fins al lloc es van desplaçar sis dotacions de bombers del Consorci dels parcs de Paterna, Burjassot, Montcada, Torrent, sergent de Paterna i Oficial del Consorci.

 

A l'arribada dels bombers, les dues ocupants de l'habitatge afectat ja es trobaven fora de l'edifici, ja que l'explosió s'havia produït en l'altre extrem de la casa. No obstant això, per precaució, els efectius van procedir al tancament de la instal·lació de gas de tot l'edifici.

 

Els bombers van comprovar que no quedaven ocupants dins de l'edifici en cap planta i van procedir a l'extinció de l'incendi.

 

A més, van revisar els àtics situats sobre la quarta planta per a descartar que tampoc allí hi haguera afectats per l'explosió i l'incendi. Els bombers han finalitzat el servei a les 03.47 hores.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dilluns, 15 Març 2021 10:13