Burjassot signa un conveni de col·laboració amb l'associació Jovesólides per a un projecte d'acompanyament de persones majors

Divendres, 04 Juny 2021 11:47 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 88 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Aquest matí de divendres (4-06-2021) s'ha formalitzat la signatura del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Burjassot, representat per l'Alcalde, Rafa García i l'associació Jovesólides, representada per la seua presidenta, Lourdes Tafaner Tafaner. Els ha acompanyat Mª Ángeles Banacloy Navarro, regidora de Majors.

 

L'objecte del conveni entre totes dues entitats és regular la col·laboració conjunta per a l'execució del projecte “Persones majors acompanyades: acompanyament virtual i suport formatiu a persones vulnerables a la Comunitat Valenciana arran de la pandèmia COVID-19”. Així, l'Ajuntament es compromet a posar a la disposició de Jovesólides els contactes d'aquelles persones majors que, des de l'Ajuntament a través de la regidoria de Majors i el departament de Serveis Socials, es valora que es troben en les situacions previstes per a beneficiar-se del projecte en qüestió com, per exemple, persones majors que es troben en situació de soledat no desitjada.

 

Per la seua part, Jovesólides s'encarregarà de materialitzar aquest projecte d'acompanyament a persones majors preparant i duent a terme les diferents activitats previstes amb els beneficiaris/es a través d'un equip de professionals qualificats i també d'oferir a l'Ajuntament un informe en el qual es reflectisquen les principals dades recollides en relació amb les persones majors ateses i les seues necessitats.

 

Jovesólides és una associació sense ànim de lucre composta per emprenedors socials. Una de les seues línies estratègiques d'acció és utilitzar les noves tecnologies com a mitjà per a contribuir a la innovació social i a l'apoderament ciutadà, és a dir, a augmentar les oportunitats i capacitats que té cada persona en el seu entorn (laboral, social, educatiu, de participació social i comunitària) a través de l'ús d'eines, aplicacions i serveis tecnològics, també amb la finalitat de pal·liar bretxes socials a través de l'ús de les noves tecnologies i fomentar la societat del coneixement.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Divendres, 04 Juny 2021 11:48