Burjassot forma part de l’assemblea anual del Fons Valencià per la Solidaritat

Dijous, 01 Juliol 2021 12:29 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 168 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament de Burjassot, representat per la regidora d’Educació, Manuela Carrero, ha format part de l’assemblea ordinària que cada any celebra el Fons Valencià per la Solidaritat amb l’objectiu de donar compte als socis que el componen del treball fet al llarg de l’exercici i dels projectes de futur.

 

Durant l’assemblea, es va procedir a l’aprovació dels projectes per a 2021 que desenvoluparà el Fons i que contribuiran a la recuperació socioeconòmica i de la salut dels països del Sud. Així mateix, es va aprovar per unanimitat la memòria i l’equilibri econòmic del 2020, i el pressupost de 2021.

 

El Fons Valencià per la Solidaritat és una entitat sense ànim de lucre, els membres del qual són Ajuntaments i mancomunitats de la Comunitat Valenciana de totes les formacions polítiques. El Fons es va constituir fa 25 anys per a contribuir al desenvolupament dels països empobrits, realitzant labors de sensibilització en la societat valenciana, des de l’àmbit local, dels problemes que pateixen aquests països. Així mateix, realitza i finança projectes de cooperació i sensibilització amb les aportacions econòmiques que cada any fan els ajuntaments socis del Fons, unes aportacions que constitueixen un fons econòmic que serveix per a executar els diferents projectes que es van aprovant.

 

L’Ajuntament de Burjassot és soci del Fons Valencià per la Solidaritat des de l’any 1998.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dijous, 01 Juliol 2021 12:30