Dos detinguts pel robatori de cablejat de de l'enllumenat públic de Burjassot

Dimarts, 20 Juliol 2021 12:46 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 433 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Durant l'any passat es van produir en el municipi de Burjassot 14 robatoris de cable de l'elèctric mitjançant el forçament de les caixes de registre de l'enllumenat públic en les Places Palleter, Nou d’Octubre i carrers adjacents.

 

 

Agents de la Policia Local de Burjassot han detingut aquesta matinada de dimarts a dues persones, quan han sigut sorpresos robant el cablejat de coure de l'enllumenat de la localitat en la Plaça Palleter.

 

Davant l'augment de robatoris de cablejat de l'enllumenat públic en la zona des de la Prefectura de la Policia Local de Burjassot i la Comissaria de la Policia Nacional de la localitat s'han establit innombrables dispositius de vigilància en la zona per a detindre als autors d'aquests fets, ja que a més del perjudici econòmic per a les arques municipals, el tall de l'enllumenat públic genera greus inconvenients als veïns de les zones afectades.

 

Fruit d'aquests dispositius especials, al voltant de les 2.20 hores de matinada de hui, agents de la Policia Local de Burjassot han procedit a la detenció de A.S.R i V.M.B.M de 24 i 25 anys respectivament, després d'haver-los sorprés mentre extreien els cables de l'enllumenat públic després d'haver forçat l'arqueta i arrancat la tapa de formigó que cobreix el cablejat.

 

Els dos detinguts han sigut entregats en la Comissaria de la Policia Nacional per a la seua posada a disposició Judicial.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dimarts, 20 Juliol 2021 12:47