El fred no impedeix que l'Agrupació Musical Les Sitges de Burjassot reta homenatge a Santa Cecilia, la seua patrona

Dilluns, 29 Novembre 2021 13:10 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 95 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Les ganes d'homenatjar la seua patrona i de delectar a tots els presents a l'Auditori de la Casa de Cultura amb les grans peces musicals que han estat assajant al llarg d'aquests mesos, va fer que el concert de Santa Cecilia de l'Agrupació Musical Les Sitges de Burjassot del passat dissabte fora tot un èxit.

 

Malgrat el fred de la vesprada, els músics de la Banda Juvenil i de la Banda Simfònica van posar tot de la seua part per a oferir un gran concert al qual no van faltar l'Alcalde de Burjassot, Rafa García, la Regidora de l'àrea de Cultura i Joventut, Estefanía Ballesteros, el Regidor de Cultura i Joventut, Javier Naharros, i diferents representants municipals que van aplaudir les grans interpretacions de totes dues bandes.

 

En aquest emotiu concert, es va aprofitar per a presentar a les cinc noves incorporacions de la Banda Juvenil i als 21 nous músics que han pujat també a la Banda Simfònica. L'any passat no van poder presentar-se, a causa de la situació sanitària però, enguany, han viscut tots la festa en honor a la seua patrona amb la major de les il·lusions.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dilluns, 29 Novembre 2021 13:11