L'Ajuntament de Burjassot signa el conveni de col·laboració amb el Club de Patinatge Artístic “Rodaments”

Dimarts, 30 Novembre 2021 14:43 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 290 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament de Burjassot, representat pel seu alcalde, Rafa García, ha subscrit un conveni de col·laboració amb el Club de Patinatge Artístic “Rodaments”, representat per la seua presidenta, Cristina Cuenca. En l’acte de la signatura del conveni ha sigut present també el regidor d’Esports, Juan Gabriel Sánchez. L’objecte del conveni subscrit és fomentar i promocionar la modalitat esportiva del patinatge en el municipi, a través d’actuacions dirigides a potenciar la pràctica d’aquest esport en edats compreses des dels 5 anys.

 

Així, amb el text signat, el Consistori es compromet a concedir una subvenció anual per import de 2.000 euros al Club “Rodaments”, per a col·laborar en el desenvolupament de les activitats programades pel club i establides en el conveni, dirigides a potenciar la pràctica del patinatge, així com facilitar al club l’ús d’una de les pistes esportives del Poliesportiu Municipal per als seus entrenaments.

 

Per part seua, el Club de Patinatge “Rodaments” es compromet a garantir la igualtat d’accés, participació i representació de les dones en el club a tots els nivells; a participar en qualsevol esdeveniment esportiu, tant en l’àmbit de les Escoles Esportives Municipals com en competicions federades o de formació; a col·laborar en l’organització de la setmana esportiva de final de curs; a participar en els esdeveniments esportius que organitze l’Ajuntament i es necessite la seua col·laboració i a respectar les normes de funcionament de les instal·lacions municipals.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dimarts, 30 Novembre 2021 14:43