El Ple de l'Ajuntament de Burjassot aprova tres mocions en la seua sessió ordinària del mes de novembre

Divendres, 03 Desembre 2021 10:43 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 218 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament de Burjassot del mes de novembre ha portat amb si l'aprovació de tres mocions, dues presentades per Compromis i una per Ciutadans, per part dels membres de la sessió.

 

La primera de les mocions aprovades pel Ple, a la qual es van presentar diferents esmenes, va ser la presentada per Compromís “per a actuar contra la ludopatia a Burjassot”. Entre els acords de la moció s'assenyala la importància que es “intensifiquen les activitats informatives i formatives en els centres d'educació primària i secundària per a aprofundir en l'ús que la joventut fa dels jocs en línia i d'apostes i en els possibles problemes derivats d'aquest tipus”.

 

La segona moció, presentada també per Compromís, fa referència a la necessitat de posar fi a les agressions que pateix el personal sanitari de Burjassot. Entre altres punts, la moció recull “que se sol·licite a la Direcció de l'Àrea de Salut Arnau Vilanova-Llíria que restablisca de manera immediata la presència de personal de seguretat en el Centre de Salut Burjassot II”.

 

Finalment, s'ha aprovat la moció presentada per Ciutadans per al manteniment dels pipicans que recull la necessitat que s'augmente de manera immediata la il·luminació de tots els pipicans del municipi que el necessiten, que s'augmente la freqüència de neteja i que es restaure el mobiliari instal·lat en els mateixos així com els elements de joc per als animals.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Divendres, 03 Desembre 2021 10:43