L’Escola de Nadal 2021 de Burjassot obri el període de matrícula

Dijous, 09 Desembre 2021 16:09 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 259 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’àrea de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Estefanía Ballesteros, es troba treballant perquè els xiquets i les xiquetes de Burjassot gaudisquen enguany d’unes vacances de Nadal molt divertides gaudint de moltes activitats educatives i d’oci, amb la celebració de l’Escola de Nadal.

 

Pensada per a xiquetes i xiquets amb edats compreses entre els 4 i els 12 anys, l’Escola de Nadal d’enguany es desenvoluparà del 27 al 30 de desembre i del 3 al 5 de gener amb totes les mesures sanitàries establides.

 

Les matrícules començaran el pròxim 9 de desembre a les 9.00 hores, preferentment, de manera telemàtica a través de la web municipal, en la qual s’habilitarà l’enllaç per fer la matrícula amb les diferents opcions d’horaris que s’ofereixen enguany. En el cas d’optar per la via presencial, serà necessari sol·licitar Cita Prèvia.

 

L’horari regular serà de 9 a 13.30 hores, i tindrà un preu de 42€ al qual hauran de sumar 9€ en el cas de matricular als xiquets també en l’horari matiner, de 8 a 9 hores. En el cas d’apuntar-los al menjador, en horari de 13.30 a 15 hores, el preu serà de 30€ més. S’aplicarà un descompte del 50% a família nombrosa i del 100% a família nombrosa especial.

 

Els protocols de seguretat i higiene que se seguiran durant tota l’Escola s’entregaran als pares, mares o tutors en el moment de realitzar la matrícula.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dijous, 09 Desembre 2021 16:09