El mural del parc María Marzo de Burjassot entre els 25 millors de desembre de l’app Street Art Cities

Dilluns, 10 Gener 2022 12:17 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 132 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’impressionant mural que llueix en el nou parc María Marzo de Burjassot, continua sent notícia. Fa uns dies, l’obra dels artistes locals Mawe (Nacho Cano) i Xemayo (Xema González) traspassava les fronteres locals i nacionals per a fer-se buit entre els murals de carrer més ben valorats del món de mans de Street Art Cities, una web i app especialista en l’art urbà que il·lustra les ciutats de molt diverses zones del planeta.

 

Ara, el mural ha passat de ronda i s’ha posicionat entre els 25 millors del món del mes de desembre en la citada web. Per a aconseguir que el mural de Burjassot quede en el més alt de la classificació, s’anima als amants de l’art urbà i a tota la ciutadania al fet que vote per aquesta gran obra d’art que està sent molt visitada en aquests dies.

 

PUNXANT ACÍ s’accedeix al formulari de votació.

 

Cada mes de l’any, Street Art Cities llança una enquesta entre el seu públic, a través de les xarxes socials, per a votar el millor mural del mes. I en aquest mes de desembre, el mural de Burjassot, més de 500 m² que mostren l’essència del municipi a colp d’esprai, està entre els murals que els seguidors i seguidores poden votar i triar com a millor, per la qual cosa les persones que ho desitgen poden entrar i votar pel mural de Burjassot.

 

Amb aquesta app, els interessats i interessades en l’art urbà conéixer la ubicació de nombroses obres d’art, visualitzant-les a través del mapa. A València de fet ja hi ha més de 30 obres registrades. I a més, l’eina digital porta informació sobre els autors o autores, relacionant les seues obres, i, en alguns casos, informació específica de l’obra com el motiu de la seua creació, el seu significat etc…

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dilluns, 10 Gener 2022 12:18