L’artista burjassoter Vicente Espinosa Carpio, guardonat amb la medalla d’or de Fòrum Europa

Dilluns, 24 Gener 2022 13:39 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 300 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

No ho és de naixement però sí de sentiment. L’artista burjassoter Vicente Espinosa Carpio, que naixia a Alfara del Patriarca però ha desenvolupat la seua carrera artística a Burjassot, ha recollit un nou reconeixement per la seua trajectòria professional.

 

Vicente rebia en 2020, poc abans que la pandèmia suspenguera totes les activitats culturals, la Medalla d’Or per la seua trajectòria professional artística, atorgada per Fòrum Europa, entitat reconeguda per les Nacions Unides.

 

Espinosa Carpio va demostrar des de ben xicotet la seua gran afició pel modelatge en fang, formant-se en l’Escola de Belles Arts de San Carlos de València i a l’Escola de Ceràmica de Manises, ampliant els seus estudis en diverses escoles d’Europa. Vicente ha tingut l’oportunitat de treballar en tallers valencians de gran prestigi i té l’honor que les seues obres estiguen distribuïdes en sales d’Europa, els Estats Units, Sud-amèrica i fins i tot Àsia.

 

L’any 2016 també va ser distingit per l’Acadèmia Internacional de Ciències, Tecnologia, Educació i Humanitats, sent nomenat acadèmic en el seu reconeixement per la seua professionalitat.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dilluns, 24 Gener 2022 13:39