⁣⁣⁣Cristóbal Sorní i Mariano Benlliure es coronen com a guanyadors a Burjassot

Dimecres, 16 Març 2022 15:04 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 138 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Aquest matí l'Auditori de la Casa de Cultura ha sigut testimoni d'excepció del lliurament dels premis als monuments fallers de 2022 per part de l'Ajuntament de Burjassot.

 

De mans de l'Alcalde de Burjassot, Rafa García, de la Regidora de Falles, Estefanía Ballesteros i del President de l'Agrupació de Falles, Iván Heredia, Cristóbal Sorní- Maestro Fernando Martín, en monuments grans, i Mariano Benlliure- Acequia Tormos, en monuments infantils, s'han alçat amb el primer premi en Categoria Especial, sent amb això les dues millors Falles de Burjassot.

 

En el cas dels monuments infantils, el segon dels premis d'especial ha sigut per a la Falla Mendizábal, el tercer per a la Falla de la Plaça del Pouet i el quart per a Cristóbal Sorní- Maestro Fernando Martín.

 

Amb el que respecte als monuments grans, després de la victòria de Cristóbal Sorní, el segon premi ha sigut per a la Falla Mendizábal, el tercer per a la Falla Espartero, tancant la secció especial, amb el quart premi, la Falla Nàquera- Lauri Volpi.

 

A més dels premis als monuments fallers, també s'ha fet lliurament dels premis atorgats pels jurats de Cavalcada i Il·luminació, el Premi Vicente Alonso Curats “Vicentín” i els premis que atorga l'Entitat Cultural Valenciana El Piló.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dimecres, 16 Març 2022 15:05