La XIII Gala de l’Esport de Burjassot reuneix als millors esportistes del municipi

Dilluns, 11 abril 2022 09:21 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 171 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Amb un pati de butaques on no cabia una agulla, amb nervis i molta il·lusió i amb ganes d’acollir la celebració de la Gala de l’Esport 2021 que es va haver d’ajornar a causa de la pandèmia, Burjassot ha reunit a lo millor de l’esport municipal en el Centre Cultural Tívoli. L’espai municipal ha sigut el punt de trobada dels clubs esportius i dels esportistes burjassoters que han participat en la XIII Gala de l’Esport del municipi.

 

De mans de l’Alcalde de Burjassot, Rafa García, al costat del Regidor d’Esports, Juan Gabriel Sánchez, els clubs esportius, els millors esportistes de cadascun d’ells i l’Elit burjassotera han rebut els guardons de l’edició del 2021 en una Gala en la qual es va rendir un emotiu homenatge als esportistes i a la població Ucraïnesa en la primera de les actuacions d’aquesta.

 

Després de la primera part de la Gala, es va donar pas a l’actuació del Club Abetmar que amb el seu “Resitiré” va omplir d’aplaudiments un pati de butaques entregat i ansiós per veure pujar a l’Elit a l’escenari del Centre Cultural.

 

Una vegada entregats els citats premis, es van entregar els esments d’honor i els guardons d’homenatge a esportistes que ja no estan en actiu però que han sigut molt importants en el món esportiu del municipi.

 

La Gala es va tancar amb una actuació de ball esportiu que va posar el punt i final a un dels actes més importants que, cada dos anys, viu Burjassot.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dilluns, 11 abril 2022 09:21