El professorat de l’IES Comarcal es forma a Dublín dins del programa ‘Teacher Training Innovation 2021/2022’

Dilluns, 16 Mai 2022 10:01 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 115 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El professorat de l’IES Comarcal continua la seua formació europea amb l’objectiu de millorar l’ensenyament que s’imparteix en el centre burjassoter. Formant part de l’Acreditació Erasmus + aconseguida pel centre per a set cursos, i dins del Programa Europeu de formació del professorat Teacher Training Innovation 2021/2022, la professora del departament de castellà, Begoña Miranda, realitzava la segona mobilitat del projecte a Dublín durant el mes d’abril passat.

 

El curs The Best Digital Tools for Language Teachers, tal com han informat fonts del centre, ha aprofundit sobre les noves tecnologies centrades en la millora de les competències comunicatives, tant orals com escrites, de l’alumnat. Aquestes aplicacions digitals s’han presentat com a eines que poden millorar la motivació i facilitar el treball cooperatiu de l’alumnat burjassoter.

 

A més de la formació rebuda, el curs ha permés establir contactes amb professorat d’altres països per a possibles col·laboracions dins del Pla d’Internacionalització de l’IES Comarcal.

 

Tota la informació sobre les activitats, projectes europeus i eTwinning que es realitzen en l’IES Comarcal de Burjassot, poden consultar-se en la web https://mestreacasa.gva.es/web/iescomarcal i en el blog del projecte: https://erasmus2122teachertrainig.blogspot.com/.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dilluns, 16 Mai 2022 10:01