La Casa de Cultura de Burjassot acull la presentació del projecte “reMIND”

Dilluns, 27 Juny 2022 11:56 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 109 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Regidoria de Majors de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Mª Ángeles Navarro, ha impulsat la presentació del projecte “reMIND- Reinforcing Carers Capacity to Deal with Dementia”, finançat per la Unió Europea a través del programa Erasmus+ . La presentació tindrà lloc dijous que ve 30 de juny, a les 18.00 hores en la Casa de Cultura de Burjassot.

 

En l’acte de presentació del projecte, que finalitzarà amb un berenar per a tots els assistents, participaran diferents representants de l’Ajuntament de Burjassot al costat de Rafael García Maties, President de la Fundació Musol, entitat amb la qual col·labora el Consistori per al desenvolupament del projecte.

 

Després de donar la benvinguda, Gema Mir Hernández, treballadora social del programa de dependència de l’Ajuntament de Burjassot parlarà sobre “Dependència i cures: necessitats i desafiaments”. Gema passarà la paraula a Salvador Almenar Cotino, psicòleg expert en intervenció social que parlarà sobre “Comunitats que cuiden” mentre que Clara Lattanzio, tècnica de projectes europeus de la Fundació Musol, serà l’encarregada de presentar el projecte “reMIND”.

 

El projecte “reMIND” té com a objectiu millorar la qualitat de vida i el benestar tant de les persones amb demència com de les persones cuidadores. Proposa, per a això, crear un entorn on totes i tots, persones amb demència, cuidadors i cuidadores i comunitats en general, poden estar millor preparats per a afrontar les circumstàncies ocasionades per la demència i gaudir així d’una millor qualitat de vida.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dilluns, 27 Juny 2022 11:56