El Ple de l’Ajuntament de Burjassot aprova diferents mocions i adhesions en la sessió ordinària de juny

Divendres, 01 Juliol 2022 12:52 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 127 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El passat dimarts 28 de juny, va tindre lloc la sessió ordinària del mes de juny del Ple de l’Ajuntament de Burjassot, en la qual es van aprovar diferents mocions i adhesions per part dels grups polítics que conformen la Corporació Municipal.

 

En primer lloc, s’aprovava la moció presentada per Compromís contra tota mena d’actituds i agressions masclistes i contra la violència sexual en general, mostrant així, per part de l’Ajuntament, el seu rebuig a aquesta mena de violència. La moció es va aprovar amb les esmenes del PSPV-PSOE i Totes Podem.

 

Així mateix, el Ple aprovava dues adhesions. La primera, a l’estratègia de promoció de la salut i prevenció del sistema nacional de salut del Ministeri de Sanitat i, la segona, a la Declaració Institucional de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies amb motiu de la celebració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI.

 

També es va aprovar la moció presentada pel grup municipal Totes Podem, per a potenciar el patrimoni cultural de Burjassot. El Consistori es compromet a estudiar la possibilitat d’instal·lar en cadascun dels elements del patrimoni municipal un panell informatiu sobre la seua història, que es completaria amb l’accés a codis QR amb els seus continguts en diversos idiomes i a la realització de tríptics informatius per a potenciar el coneixement del patrimoni local.

 

Finalment, s’aprovava la moció presentada per Ciutadans per a la millora de la xarxa de banys públics en el municipi.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Divendres, 01 Juliol 2022 12:52