Burjassot inicia el Pla d’Asfaltat municipal en el qual invertirà prop de 700.000€

Dilluns, 05 Setembre 2022 09:55 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 170 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Parcel·lant el municipi per zones per a evitar molèsties a la ciutadania, amb asfaltat de carrers sencers o de trams que estan en mal estat, l’Ajuntament de Burjassot ha iniciat aquesta setmana la primera fase del Pla d’Asfaltat en el municipi. Aquestes tasques es duran a terme fins al 14 de setembre en la seua primera fase, continuant el mateix fins a la fi de mes de setembre. El Pla d’Asfaltat municipal, una vegada conclòs, suposarà una inversió municipal pròxima als 700.000€.

 

Aquest pla, que afectarà més de 30 carrers de Burjassot, contempla l’asfaltat d’aquestes, l’arranjament de diferents trams amb alguna mena de desperfecte parcial , la renovació de la pintura viària i la repavimentació dels passos de vianants.

 

“Continuem treballant perquè la nostra ciutat tinga els millors serveis possibles, i estem ja en disposició de renovar l’asfaltat en un nombre important de carrers de Burjassot. Més de 30 es veuran afectats en aquest pla, renovant paviment, millorant passos de vianants i la senyalització viària. Per a nosaltres és fonamental la seguretat viària de les nostres veïnes i els nostres veïns, i aquest ambiciós pla, de prop de 700.000 euros ens permet dur-lo a terme amb recursos municipals, fent un important esforç” ha apuntat l’Alcalde de Burjassot, Rafa García.

 

En aquesta primera fase d’asfaltat, es veuran afectades quatre zones del municipi. La zona 1 comprén l’Avinguda Vicent Andrés Estellés, la Rotonda de la Carretera de Llíria amb Primer de Maig i el carrer Hernán Cortés, així com els passos elevats de Teodoro Llorente. En aquesta zona s’han iniciat ja els treballs de fresat i l’asfaltat es durà a terme a partir del 6 de setembre per a, una vegada assecat, procedir a la pintura viària.

 

La zona 2 comprén les calles Doctor Fleming, des de carrer Pizarro fins al carrer Doctor Lleonart, carrer General Prim des de Doctor Lleonart fins a Carretera de Llíria, i el carrer Mariano Aser, des de carrer Pizarro fins a Av. Mare de Déu de la Cabeza. En aquesta zona els treballs de fresat també s’han iniciat i està previst l’asfaltat a partir del 8 de setembre. La pintura viària es realitzarà a partir del 12 de setembre.

 

En el cas de la zona 3, comprén les calles Pintor Goya, Plaça Pintor Goya, Bernat i Baldoví, Mariano Segura, Beniferri, l’aparcament entre el Mercat Municipal l’Almara i el centre de Salut i el carrer Mestre Palau, així com els passos elevats del carrer València i Blasco Ibáñez. En els citats carrers el fresat començarà el 5 de setembre mentre que l’asfaltat es durà a terme a partir del 12 de setembre i la senyalització viària a partir del 13 de setembre.

 

La zona 4 comprén l’Av. Mare de Déu de la Cabeza, enfront del magatzem de la Brigada Municipal d’Obres i els carrers Cardenal Cisneros, Professor Enrique Tierno Galván i Espartero així com el pas elevat de Pintor Velázquez. El fresat començarà el 6 de setembre i l’asfaltat el dia 15, l’últim pas de la pintura viària es durà a terme el 14 de setembre.

 

En la segona fase s’actuarà en les zones 5 i 6 del municipi. La zona 5 inclou els carrers Joan d’Àustria, Misser Domingo Mascó, Isaac Peral, Pi i Margall, Fermín-Galán, Primavera, Mendizábal, Hernández Casajuana, en aquests carrers s’actuarà totalment o parcialment a partir del dia 8 de setembre amb el fresat, estant previst l’asfaltat per al dia 19 de setembre. També es duran a terme els passos elevats del carrer Mendizábal.

 

I finalment la zona 6 inclou els carrers Ausiàs March, Camp del Cigronet, María Ros, Joaquín Navarro, Francisco Navarro i Devesa, també de manera parcial o total. El fresat s’iniciarà el dia 12 de setembre, i està previst l’asfaltat a partir del dia 22 de setembre.

 

Tots els carrers afectats per les tasques d’asfaltat disposen de senyalització informant de la mateixa i s’espera que els treballs duren el mínim temps possible per a evitar les molèsties a la ciutadania. Els treballs d’asfaltat afectaran l’estacionament de vehicles i al trànsit rodat en els punts assenyalats però, com s’ha destacat, només durant el temps imprescindible per a dur a terme les tasques.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dilluns, 05 Setembre 2022 09:56