Joan Fuster arriba a la Biblioteca d'Adults de Burjassot de mans de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua

Dilluns, 12 Setembre 2022 13:23 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 47 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Dins de les activitats de dinamització lectora del mes de setembre la Biblioteca d'Adults de Burjassot acollirà l'exposició itinerant “Joan Fuster: una vida il·lustrada” que arriba al municipi de mans de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua l'any en el qual l'entitat ha declarat a l'autor Escriptor de l'Any.

 

L'exposició, que compta amb Salvador Ortells Miralles com a Comissari, arribarà al citat espai municipal el 16 de setembre i es podrà visitar fins al divendres 23 de setembre en l'horari habitual de la Biblioteca, de dilluns a divendres de 8.15 a 20.45 hores.

 

La mostra recorre cronològicament la vida i obra de l'assagista a partir de documents dels seus fons/textos manuscrits i mecanografiats, articles de premsa, notes de treball i fitxes de lectura juntament amb cobertes de primeres edicions dels llibres que va publicar. Així mateix, també hi ha una part del seu arxiu fotogràfic que permet il·lustrar l'existència d'una personalitat tan observada, retratada i fotografiada.

 

Tota la informació sobre la mostra i la resta d'activitats de l'Acadèmia pot consultar-se en la web de l'entitat, PUNXANT ACÍ.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dilluns, 12 Setembre 2022 13:23