Aviva celebra Sant Donís en Burjassot

Dimecres, 05 Octubre 2022 11:59 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 56 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Un any més, l'Ajuntament de Burjassot celebra San Donís, el dia de l'amor valencià. Ho farà amb el repartiment d'unes targetes en els forns i pastisseries del municipi perquè, amb elles, els comerciants a càrrec d'aquests establiments puguen obsequiar als clients que acudisquen aquests dies a comprar la tradicional mocaorà i, al temps perquè la clientela puga dedicar la mocaorà, amb aquestes targetes, a les persones que volen.

 

Seguint amb la línia adoptada en anys anteriors i impulsada per les regidories de Promoció del Valencià, dirigida per Manuela Carrero i Igualtat, dirigida des de l'Alcaldia i amb el suport de la regidoria de Comerç, que dirigeix Rosa Coca, la campanya aprofita la celebració de l'amor per a recordar maneres saludables de voler i apreciar tant a la nostra parella com a la nostra llengua. El revers del disseny d'enguany esmenta com a bons tractes cap a la parella, el tracte digne, l'escolta activa, la comunicació i el respecte a la intimitat. Quant a maneres de valorar la nostra llengua, es destaquen l'aprenentatge d'aquesta per a aquelles persones que encara no la coneixen, l'ús indistint en tots els àmbits de la vida diària desfent-se de prejudicis lingüístics, la transmissió familiar de generació en generació i la dignificació de la llengua fent ús i complint els drets lingüístics dels valencians i valencianes.

 

L'Ajuntament de Burjassot, a través d'AVIVA, ha apostat enguany per un disseny simpàtic per a les targetes protagonitzat per una maduixa i una taronja que representen la tradició valenciana de l'obsequi de dolços de massapà amb formes de fruites variades, així com de les tradicionals piuletes i tronaors.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dimecres, 05 Octubre 2022 12:01