La Protectora d’Animals de Burjassot organitza una nova recollida solidària

Dimarts, 15 Novembre 2022 12:50 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 137 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB) ha organitzat una nova recollida solidària, que tindrà lloc divendres que ve 18 de novembre. Amb aquesta nova activitat, els voluntaris i voluntàries de la SPAB sol·liciten la solidaritat i l’ajuda ciutadana davant la necessitat d’aliments i productes per als animals abandonats que la Protectora té al seu càrrec. En aquesta ocasió, la SPAB muntarà una taula solidària, amb informació i productes a la venda, al costat de TiendAnimal, establiment especialitzat en animals, situat al Parc Comercial Albán. La SPAB durà a terme la seua recollida solidària entre les 10 h i les 20 h.

 

Així, els voluntaris i voluntàries estaran, al llarg de la jornada, a les portes d’aquest establiment comercial per a recollir tots els productes amb què els clients vulguen col·laborar. Des de la SPAB anuncien que, sobretot, precisen de pinso, aliment humit per a gats, arena per a les necessitats dels felins, així com productes d’higiene i neteja. Col·laborar amb la SPAB en aquesta recollida solidària és senzill. N’hi ha prou amb acostar-se a TiendAnimal divendres que ve i, en el carro de la compra, incloure algun dels productes que necessita la SPAB i, una vegada s’haja passat per caixa, donar-los als voluntaris i voluntàries de la SPAB que allí es troben, els quals volen insistir que tota ajuda i col·laboració serà benvinguda.

 

D’altra banda, els Nadals s’acosten i amb ells l’esperat sorteig del 22 de desembre. Pensant en això, la SPAB ja està venent la seua loteria, que també podrà adquirir-se al llarg de la jornada.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dimarts, 15 Novembre 2022 12:51