Ana Bernal arriba a Burjassot per a parlar sobre violència de gènere i llenguatge no sexista

Dijous, 17 Novembre 2022 11:38 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 61 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Dins de les accions commemoratives del 25 de novembre, Dia Internacional de l'eliminació de la violència contra les dones, dilluns que ve 21 de novembre la Casa de Cultura de Burjassot acollirà la conferència impartida per Ana Bernal Triviño "Violència de gènere i llenguatge no sexista". La conferència, que començarà a les 18.30 hores, està destinada a tota la ciutadania i és d'accés lliure i gratuït.

 

Ana Bernal Triviño és periodista i investigadora espanyola, doctora en Periodisme i professora de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Les seues àrees d'investigació inclouen els entorns digitals i les tecnologies, les xarxes socials, la informació periodística dirigida a joves, la transversalitat de la perspectiva de gènere, els drets de les dones i la violència de gènere.

 

Ha sigut reconeguda amb l'Esment Especial de Mitjans de comunicació de l'Institut de Drets Humans de Catalunya (IDHC), el Premi La Bona Premsa i el Premi Emilio Castelar a la defensa de les llibertats i el progrés, entre altres.

 

Aquesta activitat està subvencionada pel Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dijous, 17 Novembre 2022 11:38