El Mercat de la Barata de llibres i el Club de Lectura tanquen les animacions lectores de gener a Burjassot

Dimarts, 24 Gener 2023 15:31 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 27 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Les Biblioteques Municipals de Burjassot tancaran el mes d'animacions lectores amb dues noves activitats de foment de la lectura. D'una banda, l'últim dijous de mes, el dia 26 de gener, de 17.00 a 19.00 hores torna el Mercat de la Barata de llibres a l'hall de la Casa de Cultura.

Aquesta activitat dona l'oportunitat a totes les persones que passen pel citat espai municipal de canviar llibres que s'han llegit per nous que vulguen descobrir.

I, per a finalitzar el mes, tornen també les sessions del Club de Lectura que aquest mes estarà dedicat, el divendres 27 de gener a partir de les 19.00 hores, a Sejal Badani i el seu llibre El secret de la comptadora d'històries.

Seda compte en aquesta genial obra una història magistral sobre la força imparable de l'amor i l'invencible desig de somiar. Jaya, la protagonista, no està preparada per al desconsol que li suposa descobrir que el seu matrimoni s'ha trencat. Desesperada per mitigar el seu dolor, decideix abandonar Nova York i viatjar a l'Índia per a recuperar-se i obtindre algunes respostes sobre el passat de la seua família.

Embriagada pel que veu, fa olor i escolta, Jaya es converteix en una àvida estudiant de la seua cultura ancestral. Però serà Ravi, l'antic servent i confident de la seua àvia, qui li parle de la lluita i l'amor secret d'aquesta durant l'ocupació britànica. Gràcies a la romàntica i commovedora història de la seua valenta àvia, Jaya descobrirà el seu llegat i una força que, fins llavors, no hauria cregut possible.

Modificat el Dimarts, 24 Gener 2023 15:31