El Cor Ciutat de Burjassot treballa ja en la interpretació de “El Rei Lleó” com a projecte musical per a aquest 2023

Dijous, 26 Gener 2023 16:53 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 53 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

No paren de crear, d'imaginar, de treballar i de sentir la música d'una manera molt especial. Amb la idea de seguir, a més, sorprenent la població burjassotense, el Cor Ciutat de Burjassot està immers en un nou projecte per a enguany: la interpretació de “El Rei León”.


Peça musical composta per Elton John i George Weiss, amb arranjaments de Mark Brymer i lletra de Tim Rice, aquesta serà la interpretació que estan preparant per al seu concert de final de curs, el mes vinent de juny.


La formació acaba d'iniciar els assajos i la preparació d'aquest bonic i nou projecte i, per això, volen animar a totes les veïnes i els veïns que desitgen participar en el mateix al fet que s'incorporen al cor i gaudisquen d'aquest.


Des de l'entitat burjassotense han obert un període de prova que durarà tot el mes de febrer perquè, com s'ha assenyalat, aquelles persones que vulguen formar part no sols del projecte sinó, també, del cor, puguen fer-lo. Les interessades poden enviar un WhatsApp al 649253946, en el qual indicar que s'està interessat en el projecte o bé visitar la web de l'entitat, www.corciutatdeburjassot.es on està tota la informació.

Modificat el Dijous, 26 Gener 2023 16:54